Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JW

Nedivte se, toto tady již bylo. Za druhé republiky, kdy se předháněli čeští politici,jak nejlépe a urychleně vyřešit tenkráte židovský problém, aby nám neujídali z krajíce a nezacláněli na pracovních pozicích atd. Stejná rétorika. Jen je potřeba říci, že to se dodnes tají, takže se historie opakuje,jak říkal jeden moudrý pán....http://www.holocaust.cz/zdroje/dokumenty/antisemitismus/antisemitismus-za-druhe-ceskoslovenske-republiky/press-3/musime-rychle-rozresit-zidovskou-otazku/

0 0
možnosti
JJ

Vy jste to vzal hákem. ;-D Rv

1 0
možnosti
LF

Vskutku ohromující argumentace. Pokud její těžiště leží v tom, že osoba razící nějaké přesvědčení nepůjde do země, kde je toto přesvědčení zakázáno, takže se islamismu ze strany imigrantů nemusíme tolik bát, pak bych pana autora rád upozornil, že motivací příchozího může být třeba právě toto přesvědčení v dané zemi legalizovat a posléze rozšířit. Někdo s tímto záměrem patrně do Islámského státu nepůjde, protože tam už je jeho ideologie rozšířená. Půjde ji tedy šířit jinam, a to třeba právě sem. Doporučuji trochu se zamyslet. Scruton má asi vážně pravdu, když říká, že levice škodí myšlení.

4 4
možnosti

Opravdu si myslíte, že se v Evropě, která má 742mio obyvatel rozšíří ideologie, kterou razí členové IS a kterých je dle nejvyšších odhadů 100tis? Jinak pokud jste článek četl, uplně na konci je informace, že v EU žije 20mio muslimů. Kolik z nich se vás nebo někoho, koho znáte pokusilo převést na svou víru? Mě ani jeden.

2 5
možnosti

http://www.kdiskusi.cz/clanek/1100-islamskych-bojovniku-v-nemecku/664

Je to populismus, když u nás bojovníky IS nechceme nebo je to obava o naše rodiny a blízké? Situace v Německu názorně ukazuje, co soužití s migranty přináší.

http://svobodneforum.cz/jakou-trestnou-cinnost-pachaji-uprchlici-v-nemecku-uz-jsou-nova-cisla/

4 1
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7577x
spolek Podhradí. Zdravotní bratr na JIP, rádoby levicový volič, který nemá koho volit a který by byl rád, aby se tento stav změnil

Seznam rubrik