Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Celý článek je jedno velké prázdné klišé prakticky bez myšlenky, jen semtam zasmrdí obhajobou socialismu, takzvaných "uprchlíků" a jedovatými flusy na názorové oponenty alias "ksenofopy".

2 0
možnosti
Foto

Karma. Rozumné. Víc, spíše co nejvíc takových lidí.

0 4
možnosti
VH

Slyšel jste někdy o tom, že se v psaném projevu používají odstavce, které text člení do srozumitelných a přijatelně dlouhých celků?

7 0
možnosti
EP

Ne, slyšel evidentně jen hesla o morálce a cítění, tak je tam nějak napěchoval.

3 0
možnosti
VM

V94á23c21l39a43v 89M25a86c30h

17. 7. 2016 18:59

doufám že jste nezapoměl na tento blog upozornit i svého ošetřujícího lékaře;-)

7 0
možnosti
Foto

I když s Vámi ne zcela ve všem plně souhlasím, myslím, že jste uhodil hřebík na hlavičku. Koneckonců některé reakce níže ukazují, jak se potrefené husy ozývají. jejich heslo "Za Zemana, za Putina, za plný žlab" je charakterizuje naprosto přesně. Slavný anglický matematik Matthews kdysi řekl, že hlupák se pozná podle toho, že tvrdošíjně lpí na svém názoru. naopak inteligentní člověk o svém názoru neustále přemýšlí, porovnává jej s jinými názory a fakty a je schopný jej i měnit. Bohužel minulý režim se nejvýrazněji neblaze podepsal na našem vědomí, schopnosti přemýšlet. Děkuji Vám za Váš názor, i když se budete topit v mínusech.

3 4
možnosti
IG

Koukám pane Prokope, že také patříte k těm co mají ve všem hned jasno a ví co si myslí všichni ostatní.

Můžete mi prosím na příspěvcích co jsou pod Vámi demonstrovat Vaše "Za Zemana, za Putina, za plný žlab" ?

Také jen zbožné přání, nebo je pán snad jasnovidec?

3 1
možnosti
Foto

Jenom nechápu, jak může v podmínkách demografického stárnutí obyvatelstva uvolnit se větší prostor pro mladší a dynamičtější politiky?

Autor promine nepřesnosti vzniklé při citování zpaměti.

1 0
možnosti
IG

Opravdu se Vám podařilo smíchat některá fakta se zbožným přáním, v některých případech s vyloženými nepravdami a to takovým způsobem, že se divím, že neděláte ještě hlavního poradce Merkelové v Bruselu.

Opravdu mi to stojí za to a oželím pár íček, abych Vám sdělil svůj názor, že je to příšerný blábol, který snad ani zarytý sluníčkář nenapíše po šestém jointu a osmém pivu.

Za mě za tenhle "apel" k "zamyšlení většiny slušných lidí v ČR" Rv

15 2
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7577x
spolek Podhradí. Zdravotní bratr na JIP, rádoby levicový volič, který nemá koho volit a který by byl rád, aby se tento stav změnil

Seznam rubrik