Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak muze mit tenhle blog tak vysokou karmu??8-o

2 0
možnosti

Kecy o ruské propagandě, která nás ovládá, táhnou.

0 0
možnosti
Foto

Tak sloužíte na JIP? Dobře, že to není u nás. Protože se zdá, že tam patříte sám. Vaše porovnání zločinnosti imigrantů a Staroevropanů mi připomnělo slavičí salám ve kterém mělo být slavičí maso s hovězím v poměru 1:1. Ve skutečnosti 1 slavík na 1 kus dobytka. Tak nějak je to i s trestanými cizinci. Ve vězení jich je stejně jako necizinců, ale zvažte, kolik jich je celkem.

3 0
možnosti

J16a30n 64Z85í44m19a

18. 10. 2016 21:57

Mily kolego autore. Verim ze ve vasi krasne skandinavii je po vcerech bezpecno. a jsem tomu rad. Ja ale ziji z velke casti v nemecku a vcentrech velkych mest' zejmena po vecerech, vidim rozpinavost a castou zllocinnost nasich "fluechtlingen". Kdyz mate dve adolescentini slecny co vam posledni rok obcas prijdou domu s placem, protoze v tradicne bezpecnem nemecku se najednou obcas musi na ulici bat, party syrskych vyrostku' tak to vas ta slunickarska filozofie a intelktualni rozbory faktu rychle prejdou. Proc ? Protoze musite mit strach o svoje deti. Nesudte prosim druhe' kdyz to prostredi neznate. Autor.!!EU

11 0
možnosti
Foto

Před chvíli jsem si přečetl blog

Devadesátiletá babička byla znásilněna migrantem cestou z bohoslužby

Můžete se mi k tomu vyjádřit?

5 0
možnosti

"buď byla silně opilá, nebo jsou v její verzi rozpory" :-P

7 0
možnosti
Foto

Ty teroristické činy jsou zřejmě taky mystifikace médií a nebyl jsem v New Yorku tak nevím, jestli tam furt stoji světové obchodní centrum.

2 0
možnosti

T82o49m73á54š 15P54í88c93l

17. 10. 2016 9:21

Když se podíváme na ten vývoj kriminality ve Švédsku, jak si vysvětlujete, že ti Švédové za 20 let tak zvlčeli?

11 0
možnosti

Zeny oznamuji vic znasilneni a zneuziti.

0 0
možnosti

Dobře, takže máte pravdu Vy a ne starosta Berlínské čtvrti, který popisuje co se v ní děje po nárůstu přistěhovalců? Lžou ta videa, ukazující drancování, vypalování obchodů, ničení a zapalování policejních aut? Migrační krize je problém a pokud si budeme sluníčkářsky lhát do ouška, nevyřešíme jej. Je třeba popsat stav věci, přijmout reálná účinná opatření a začít konat. Myslet si, že migraci zastaví uplácení Turecka je značně pošetilé.

20 1
možnosti

R42a27d20e51k 70H42o32d97a29ň

16. 10. 2016 22:48

Argumentujete tím, že v Kolíně to byly "pouze dvě znásilnění". Ignorujete ovšem fakt, že tam byly stovky případů sexuálních napadení (např. dle dailymail 1200), že se provalilo že část případů se snažila policie tiše zamést stejně jako fakt, že značná část sexuálních útoků stejně jako znásilnění není nikdy hlášena (což byste mohl jako zdravotník vědět). Je samozřejmě nepopiratelný fakt, že nehlášené útoky se netýkají jen migrantů, ale nic to nemění na tom že 1 200 útoků za jeden den v jednom městě není zrovna málo.

Že při tak vysokém množství útoků v tak krátkém časovém rozpětí je obžalováno jen malé procento pachatelů je logický - on je nejdřív musí někdo najít. A to není tak jednoduché. Navíc spousta těch útoků byla mnohočetná (když 6 mužů napadlo jednu ženu = jeden útok), takže tady zbytečně ujíždíte.

11 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7577x
spolek Podhradí. Zdravotní bratr na JIP, rádoby levicový volič, který nemá koho volit a který by byl rád, aby se tento stav změnil

Seznam rubrik