Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Blábol. Konvičku jsem poprvé slyšel a potkal na sci-fi conu v Chotěboři, na sérii přednášek o budoucnosti Evropy. Bylo to 2011, rozhodně pár let před obsazením Krymu.

Prostě Vám časově nesedí příčina a následek.

0 0
možnosti
PB

.... doboha!,-... čeho všeho je čovek schopnej když sa vyhlásí "Bloger roku 2016";-D

7 2
možnosti
RW

Uprchlická krize začala být vnímána v čechách až ve chvíli, kdy Německo přiznalo, že má s uprchlíky problém a začalo se řešit přerozdělování uprchlíků. Do té doby v médiích (a pro většinu čechů) problém neexistoval, protože o problémech nexistovaly žádné veřejné oficiální zprávy.

Jestliže Putin může za to, že se v českých médiích přestaly otázky uprchlíků lakovat na růžovo a lidé si uvědomili, že to není jen problém německých vítačů, ale hrozí že se objektivně přesune do Česka tak mu za to děkuji.

P.S. vážený autor by se měl dohodnout s Peszynskim jestli je Putin bolševik nebo ne - stejné Putinovo chování je totiž jednou vysvětlováno Putinvým pokračováním v komunistickém ultralevičáctví a podruhé jeho snahou rozbít ultralevicový koncept EU...

10 2
možnosti
MM

Tak předně - nic jako uprchlická krize neexistuje. Pokud se dá hovořit o krizi, tak je to spíš krize bezpečnostní a krize důvěry. Krize bezpečnostní proto, že na území EU přicházejí kvanta ilegálních migrantů a nikdo o nich nic neví - odkud jsou, jaké mají úmysly, kam mají namířeno, kolik jich vlastně je a mnohdy ani to, kde se vůbec momentálně nacházejí. Z toho plyne i krize důvěry, kdy mnoho lidí přestává důvěřovat úřadům (ať již státním a nebo unijním), že jsou schopné a ochotné udržet bezpečnost a to, že zákony platí pro každého stejně (zatím to vypadá tak, že řadový evropan má větší průšvih když špatně zaparkuje, než někdo, kdo ilegálně překročí několikery hranice). Pokud se jedná o to, že před nějakou dobou to u nás nikoho moc nezajímalo a teď to je dennodenní téma, nehledal bych důvod v ruské propagandě (byť ta samozřejmě existuje, stejně jako propaganda jiných států, EU, NATO a dalších subjektů), nýbrž v tom, že prostě dřív nikoho nenapadlo, že se ty státy, které migranty vítaly (a nebo proti ilegální migraci nic nedělaly) začnou pokoušet nám nějaké ty migranty mocímermo nacpat. Takže otázka by neměla být jak dlouho trvá v Česku krize (ať již jakákoliv), nýbrž proč mnozí nechtějí, aby u nás ta krize začala.

5 2
možnosti
ZJ

Apríl je až prvního dubna. Jestli to myslí autor vážně tak je mi ho moc líto.

17 4
možnosti
DB

hmhm trochu se divím.....protože vždy najdete skupinku lidí, která má větší sklon ke kriminalitě než jiná skupina lidí..jen je nutné se dobře dívat.....a tak členové mafie mají zcela jistě větší sklon ke kriminalitě než členové šachového klubu....a tak dále..a je tomu skutečně tak, že neněmecké obyvatelstvo má podstatně vyšší sklon ke kriminalitě než obyvatelstvo německé.....to neznamená, že by německé obyvatelstvo vůbec nepáchalo kriminální činy...páchá....ale podstatně méně v přepočtu na počet členů dané skupiny....ostatně jsem to již popsal, najděte si to v mých článcích na zdejším blogu a to i s odkazy na německé statistiky....ale ty nezfalšované....mám tam i odkazy na statistiky z dob dávno před migrační vlnou.....

4 4
možnosti
Foto

Hysterie s uprchlíky se nezrodila až po Majdanu, ale před ním, a to hodně před ním.

https://ihned.cz/c1-59963880-italie-pry-plati-africkym-imigrantum-za-to-ze-odejdou-do-nemecka

2 2
možnosti
PS

P33e61t34r 98S24u35s98k97e

22. 3. 2017 11:49

Oceňuji výbornou argumentaci. Tak nějak na způsob: "Jmenování Hitlera vrchním velitelem německých ozbrojených sil v únoru 1938 vedlo v červnu téhož roku k povodním na Žluté řece, kde zahynuly statisíce lidí."

A ozdrojování (FB, Peszynski) tomu dává ještě větší důvěryhodnost :-P

14 2
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7577x
spolek Podhradí. Zdravotní bratr na JIP, rádoby levicový volič, který nemá koho volit a který by byl rád, aby se tento stav změnil

Seznam rubrik