Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LO

Autor už fakt zoufalstvím neví, jak ještě prokázat, jak občané drtivě podporují ten jeho eurosocialismus. Předpokládám, že je přitom jedním z těch skalních odpůrců jakýchkoli referend. A do toho lživá a ničím nepodložená obvinění o financování Ruskem...

2 0
možnosti
JR

J72a15r91a 90R54a50n64k

10. 4. 2017 21:32

V podstate se jim nedivim, jsou prilis blizko te ruske hranici a zkusenosti maji, Skotsko a Irsko se zrejme odtrhnou, Skotove dnes psali, ze se chteji pripojit ke Kanade, proc to take nezkusite?

0 1
možnosti
LO

Dnes psali, jasně. Na CNN, co?

1 0
možnosti
PK

Tzv. protiimigrantské či xenofobní nemají zpravidla komplexní program ale akcentují jen 2 věci - imigranty a vystoupení z EU ev. eura. Stačilo aby Rutte před volbami přitvrdil a Wilders nedosáhl očekávaná procenta a navíc těžko by získával spojence. To samé v Německu, Francii. Přesto jsou protiimigrantská hnutí a strany potřebné, i ten Okamura. Vyvíjejí tlak. i takový Chovanec bude před volbami tvrdý bojovník.

0 0
možnosti
PK

Rutte navíc výtečně zahrál těsně před volbami s tureckou kartou, která mu spadla z nebes. Navíc Wilders není ani lidsky přijatelný pro většinu.

0 0
možnosti
ZB

Karma.Díky za informace a za racionální rozbor.Jen bych ještě připomněl,že v nedávných volbách v Bulharsku získala "vlastenecká" strana také cca 9 procent.Jak to vypadá tak procento lidí ochotných volit někoho podobného je asi tak stejné...na Slovensku Kotleba cca 8 procent,u nás všechny "vlastenecké" strany celkem asi také tak....

5 1
možnosti
LO

Ale referenda se moc moc bojíte, že?

0 0
možnosti
EH

Dokud nebudou voličům umírat blízcí nebo jím vláda nesáhne na peníze (v Německu už mají některá města problém uživit migranty a zpoplatnění dálnic ve stejném období je náhoda?), tak kašlou buď na celé volby anebo nechtějí dávat hlas straně s jedním programem. Víme, jak u nás dopadly rychlokvašky typu Věci veřejné. ANO se drží jenom díky Babišovi.

Takže mainstreamu stačí slíbit, že budou "důsledně" vyhošťovat, protože každý uvědomělý zápaďan chce pomáhat lidem s nárokem na azyl.

1 3
možnosti
Foto

Pane Patáku, jestli něco zastavilo postup migrantů do Evropy, tak to byl Maďarský plot, Merkelová se svou (evropskou? kdo jí k tomu dal mandát) dohodou s Tureckem rozhodně ne.

13 3
možnosti
IB

Že by nám jako civilizaci průplesk brexitem a Trumpem stačil? Kéž by.. :-)

1 1
možnosti
AR

Ten průplesk Trumpem bude muset být větší.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
19 2
možnosti
KP

K70a67r14e83l 46P50a29t15á57k

10. 4. 2017 11:52

Vyhlásilo stop imigrantům až poté, co jich ale 100 tisíc přijalo, že? A taky s vědomím, že jde o gesto, které legislativně neprojde, což už se stalo. Něco jako: Zdvojnásobíme platy!... Mimochodem v mezičase porazil dvakrát proimigrační kandidát Zelených VdB antiimigračního Hofera v prezidentských volbách. V přímém hlasování, bez přejímaní jeho rétoriky. Trend je jasný

3 4
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7577x
spolek Podhradí. Zdravotní bratr na JIP, rádoby levicový volič, který nemá koho volit a který by byl rád, aby se tento stav změnil

Seznam rubrik