Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

karma R^smutný článek .. A také rozpad EU je dlouhodobou velmocenskou strategiíPutlerova Ruska..

3 3
možnosti
Foto

J73o73z97e54f 74N12o51v19a95k

3. 10. 2016 20:39

Nejhorší na tom je, že Putin si loni v září myslel, že do třech měsíců je po všem, Asad s podporou jeho letectva Sýrii zase ovládne a z Putina bude mezinárodní hrdina, který vyřešil roky trvající konflikt. Dnes je tam víc než rok, nálety stojí miliony dolarů denně a výsledek téměř žádný. Pro mizernou rusku ekonomiku se to dobrodružství stává neúnosnou zátěží a Putin zoufale potřebuje úspěch v podobě ovládnutí Aleppa vládními vojsky. Proto cíleně bombarduje civilisty, stejně jak to dělali sověti v Afghánistánu v 80. letech.

10 1
možnosti
Foto

Tak vidíte. před válkou, za vlády prezidenta Asada, byla Sýrie šťastnou zemí. Bohužel, import umísněných teroristů, vyzbrojených Spoejnými státy, tuto situaci změnil. Buďme rádi, že se Ruská Federace snaží o návrat minulých poměrů, a snaží se úspěšně !

10 10
možnosti
Foto

Nosíte dříví do lesa, autore. Mohl jste si ušetřit práci. Stačí sledovat mainstream a hned víme, že Rusové zabíjí plošně civilisty a Američané jen vojáky, dokonce teoreticky spojence, občas nějaká afgánská svatba nebo nemocnice, ale co, vždyť se jim omluví. Holt někdo zabíjí diktátorsky a jiný demokraticky. V tom druhém případě nešetříme shovívavostí, že? To je jako s těmi Němci z NDR, ti co stříleli do vzduchu.

20 8
možnosti
Foto

Američané proti Islámskému státu bojovali natolik úspěšně, že za dobu jejich bojů IS nebývale posílil.

Takže vznik a rozvoj IS se dá zapsat jako americký úspěch.

12 9
možnosti
Foto

Pokud Saudská Arábie mohla klidně podporovat svržení syrské legitimní vlády, je stejně legitimní podpora této vlády Ruskem.

Základní poučka by měla znít, co podporují Saudové, to od ďábla jest.

15 3
možnosti
VG

Co má legitimní vláda dělat? Když podřezali syrské vojáky držel jste rypák.

18 2
možnosti
JR

J61a13r86a 79R60a98n12k

13. 10. 2016 6:03

Kdyz podrezavali syrske vojaky, mlcel i Putin, potreboval dostavet OH v Soci, okupovat Krym a hlavne se mu libili statisice uprchliku v Evrope.

http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-zeid-idUSKCN12C1AZ

0 0
možnosti
Foto

No tak ne nadarmo se Putinovi přezdívá Putler.

9 10
možnosti
OV

ne nadarmo se přezdíváte Flaška;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7577x
spolek Podhradí. Zdravotní bratr na JIP, rádoby levicový volič, který nemá koho volit a který by byl rád, aby se tento stav změnil

Seznam rubrik