Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OJ

Hmm, neříkám že se nevyskytují v záplavě informací hoaxy. Ovšem vyvozovat to že se něco nestalo z toho, že o tom nepíšou Švédské deníky, to vyžaduje opravdu neobvyklou neznalost švédských poměrů, jejich tutlání a zákazy informovat o takových věcech a podobně. 8-o

22 1
možnosti
JL

Hned v perexu máte připomenutí, že muslimové nejsou v kriminalitě jiní než my. Jak tedy vysvětlíte, že např ve Francii, je cca polovina vězňů muslimského vyznání. Francie má 66 000 000 obyvatel, z toho je cca 6 000 000 muslimů. 68 000 lidí je ve francouzských věznicích, 40 000 z nich jsou muslimové. Takže ve vězení je jeden ze 150 (6 000 000 / 40 000 muslimů a jeden z 2100 (60 000 000 / 28 000) nemuslimů. Čili muslim má 14x větší pravděpodobnost, že skončí ve vězení. Tomu se těžko dá říkat, že jsou stejní jako my, že? :-)

31 1
možnosti
PN

Aha, tak proto švédské ženy nosí náramky proti znásilnění, takzvané uprchlíky vyučují, že na ženy se bez dovolení nesahá, doporučuje se držet od nich na délku paže. Prostě inženýři.

24 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
17 2
možnosti

taky jsem koukal co tím chce básník říci, čekal jsem, že z toho vyplyne, že vzhledem k tomu, že znásilnění bylo mnohem méně než uvádí média tak jsou uprchlíci vlastně dobří a chceme jich více. Ale to vy ne vy jste se pustil na závěr na svou oblíbenou parketu boje proti komoušum- ps - pozor, pozor pláčete na špatným hrobě, komouši už tu dlouho nevládnou, jsou tu mnohem, mnohem větší bestie ale ty vy nechcete vidět, máte už svoje.

7 1
možnosti
JL

.. vládnoucí koalice obvinila populisticko xenofobní politickou stranu Švédští demokraté z prosazování ruských zájmů ve Švédsku, což je pro tyto strany po celé Evropě symptomatické:).

Nějak jsem z toho nepochopil, co je vlastně syptomatické...

To, že prosazují ruské zájmy, nebo to, že jsou z toho prosazování obviňované?:-)

1 0
možnosti
JV

J70a83n 60V24a51n85í74č16e87k

14. 10. 2016 10:49

Takže ve finále tu nebožačku znásilnili možná uprchlíci v žoldu Putina ...

25 1
možnosti
PS

Pletete všechno dohromady a snažíte se vyvolat dojem , že záporné zprávy o muslimech vydávají jenom podporovatelé Kremlu a diktátora Putina. Ale tak to není . Migrace, islám , komunismus v podobě současného Ruska i levicový neo marxismus v podobě Merkel, Bruselu a Hillary je skutečný problém pro svobodu a demokracii , pro bezpečnost našeho světa. Vaše snaha odklonit myšlení lidi k verzi, že každý kritický hlas vychází z Kremlu je zavádějící. Oslabená Evropa migrací a islámem nahrává právě Rusku a špatná politika demokratů v USA a Bruselu vytváří pro Putina prostor pro jeho posílení.

26 1
možnosti
JR

J44a93r57a 58R23a28n13k

13. 10. 2016 5:37

Karma, obcas se divim, kam na to lide chodi, mne stacila ruska divcina, ktera byla "missing" a take znasilnovana a pak se prokazalo, ze to nebyla pravda, obcas je dobre si porovnat zpravy na snopes, nebo hoax, ale spousta lidi neumi jednak jazyky a pak to hledani....to boli;-)

11 26
možnosti
JS

Premiér Francie Manuel Valls potvrdil existenci seznamu osob, které jsou podezřelé z tzv. "islámského radikalismu". Jsou to osoby, které představují přímé nebezpečí. Přičemž před pouhými dvěma lety tento seznam obsahoval jen několik desítek osob. Je zajímavé, že na tento seznam (FSPRT) se dostane jen každá desátá nahlášená osoba. Například muslimové, kteří odmítají na svém pracovišti podávat ruku ženám a jsou nahlášeni svými zaměstnavateli, se na ten seznam většinou nedostanou, ačkoli je evidentní, že muž, který odmítá podat ruku ženě, to prostě nemá v hlavě v pořádku, protože se mu v ní prohání démon, který si nechává říkat Allahu akbar. Na širších francouzských seznamech nebezpečných osob ve Francii i v zahraničí se nachází až milion osob.

Jen tento týden zmařili Francouzi oficiálně dva islámské útoky, těch nezveřejněných bude pochopitelně mnohem více.

A k smíchu, paní Jaro Rank, na tom není vůbec nic.

35 1
možnosti
Foto

Všechno bych vám odpustil, ale že jsem seprokousával dvě hodiny Svenska Dagbladetem ze začátku minulého týdne, abych večlánku o hlasování o skleníkových plynech objevil vámi zmiňované obvinění Švédskýchdemokratů z prosazování ruských zájmů ve Švédsku a marně, to vám odpustitnemohu.

13 1
možnosti
AP

A76l80e46s 81P17ř50i49b66y65l

16. 10. 2016 9:02

V dalším článku nás autor přesvědčí, že ty ženy ve Švédsku znásilňuje ve volném čase Putin převlečený za muslima.

3 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7577x
spolek Podhradí. Zdravotní bratr na JIP, rádoby levicový volič, který nemá koho volit a který by byl rád, aby se tento stav změnil

Seznam rubrik