Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... hnedle sem si to myslel !,- švédskou žurnalistiku, justici a kriminalitu obecně má pod palcem ruská propaganda,- zatímco nálady a protesty obyvatel usměrňujou a řídijou místní fašisti ;-D,- ..... ešivá to takhle pujde dál pak Alláh se ŠvédamaVEU!

29 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 0
možnosti
JS

Jenže tady nejde jen o nějaké jednotlivosti nebo jednotlivé nepřesnosti. Ten problém má obecný charakter a kolosální rozměry.

Evropa je dějištěm série islámem motivovaných atentátů. Nejde jen o ty dokonané, u nichž jen konstatujeme počet mrtvých a zraněných. Jde také o ty zmařené, kterých jsou tisíce. Jen Francie každý den pořád a pořád zatýká desítky až stovky lidí, kteří představují přímé teroristické ohrožení. Jen za loňský rok eviduje německá policie v saských uprchlických táborech asi padesát násilných úmrtí a stovky zraněných při různých bitkách, které v těchto zařízeních probíhají. Jen v Německu (jak informovala například ČT24) se ročně odehraje přibližně 40 až 150 vražd žen tzv. "ze cti" ročně, kdy příbuzní zabijí "kvůli cti" nějakou ženu ze své vlastní rodiny. V Británii se děsí tyto statistiky zveřejňovat, a tak je raději nezveřejňují. Ví se například, že průměrně je v Británii v islámských komunitách obřezáno (fakticky zmrzačeno) asi dvanáct dívek denně, což je skoro pět tisíc ročně. Pořád jde o trestný čin, ale už ho nikdo nevyšetřuje ani netrestá. Jen se to zapíše do zdravotní karty dívky - právě proto se o tom ví. Jen v Evropě se nachází půl milionu obřezaných (zmrzačených) žen. Tohle nejsou nějaké marginálie, omyly nebo nepřesnosti, ale děsivá realita. Policejní prezident Německa dokonce do médií prohlásil, že policisté jsou na hranici vyčerpání. Pak své tvrzení zmírnil tím, že "se nepřesně vyjádřil". Asi za ten výrok dostal od nějakého papaláše "čočku".

Například muslimský starosta Londýna Sadiq Khan, který je proslulý celou řadou podivných výroků a postojů, v britském parlamentu vyjádřil znepokojení nad vysokým počtem muslimů v britských věznicích, který neodpovídá podílu muslimů na celkové britské populaci a dalece jej přesahuje. Proto položil otázku: "Není to plýtvání jejich potenciálem?". Tato rétorická kuriozita celou situaci názorně ilustruje.

Legenda kolem znásilněné či neznásilněné vozíčkářky na tom nic nemění.

65 0
možnosti
MK

RvRvRv Mně úplně stačí jak při událostech v Kolíně/R.se vyrojil ten rok držený průšvih pod pokličkou na Severu. Promluvili přímí účastníci.

A i další zdroj (našinec po půlroční stáži) potvrdil, že je to ve Švédsku jako u nás v 50. letech; promluvíš, pustíš jen lehkou kritiku islámu a jdeš! Ze zaměstnání (a nové, slušné, těžko seženeš) a při tvrdším vyjádření pokuta, popřípadě soud - tedy zatím jen podmínka.

Žádné iluze si nedělám a ani sto sluníčkových článků, jako je tento mně nepřesvědčí.

A zaplať pánbů, je nás stále více. Jen ta roztříštěnost, nebo zbytečné mlčení, je špatně!

51 1
možnosti
MK

P.S.

Kdyby se neprovalila soukromá nahrávka a svědectví odvážných, vůbec by se svět nic nedozvěděl!!!

19 0
možnosti
LV

L41i51b73o22r 73V92a80n95ě70k

12. 10. 2016 20:15

Pane Patáku, je Vám vůbec známo, co je významem slova xenofobie?

Myslíte se, že obviňováním opozice se stále rostoucími preferencem ze všeho možného - a bez důkazu - těžko může být reálný argument?

19 1
možnosti
LV

L82i77b50o20r 83V89a75n83ě88k

12. 10. 2016 19:58

Je otázka, co je to vlastně ta "realita".

Jen ve stručných bodech. _________________________________________________________

A./Již před cca rokem jsem speciálně pro pana Polického zpracoval oficiální údaje Europolu o násilné trestné činnosti v zemích s vysokou muslimskou imigrací a ČR. Je zde|: http://rastica.rajce.idnes.cz/nastenka/#kriminalita.jpg

Z ní je zřejmé, že násilná kriminalita výrazně vzrostla všude, kde jsou muslimští imigranti - za předpokladu, že domorodci zůstávají zhruba stejně násilní.

.

B/ Je známým a mnohokrát kritizovaným faktem, že pro samou korektnost řada zemí - zejména Švédsko - odmítá sledovat národnostní složení kriminálníků. Ostatně i u nás se před cca 15 - 20 lety přestal z podobných pochybných důvodů sledovat kriminalita cikánů

.

C/ Muslimští imigranti jsou z cca 70 -85% mladí muži ve věku s nejvyšší úrovní testosteronu a nemají příležitost se stýkat s ženami odpovídajícího věku a kultury

.

D/ Muslimští imigranti pochází z kultury islámu, v němž je žena, najmě nevěřící něco hluboce méněcenného - když i věřící žena má u soudu poloviční hodnotu svědectví, smí být v manželství kdykoliv znásilněna či zmlácena.

54 0
možnosti
LV

L35i74b56o74r 73V66a93n10ě80k

12. 10. 2016 20:00

Závěr:

Z uvedených faktů přímo vyplývá, že se snažíte realitu zkreslovat Vy a nikoliv naši žurnalisté, k nim kvůli "korektnosti" většina kriminálních činů migrantů vůbec nepronikne.

Sám jsem navštívil některé oblasti ve Švédsku a Francii a upřímně řečeno i ve dne to není nic příjemného.

28 0
možnosti
VV

Pravdivy blog.

Bohuzel jako jehla v kupce sena. Staci spocitat jen zde, kolik blogeru podobne famy pise.

7 31
možnosti
LV

L16i24b68o95r 71V63a19n89ě29k

12. 10. 2016 20:05

Obávám se, vážený pane Vokoun, ve vší úctě, že nejste v pozici, která by Vám reálně umožňovala posuzovat hodnověrnost přispěvatelů do diskuse

24 0
možnosti
KM

K85a64r52e35l 93M64a75s23e61k

12. 10. 2016 19:17

Dobře napsáno, zdravotní bratře. R^

3 17
možnosti
PN

Opět moc konkrétní...

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7577x
spolek Podhradí. Zdravotní bratr na JIP, rádoby levicový volič, který nemá koho volit a který by byl rád, aby se tento stav změnil

Seznam rubrik