Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

ano napsat: ten a ten samozřejmě neonacista je....

a pak už se jen točit na té první subjektivní premise, to je stupidita

6 1
možnosti
OH

A nebylo by jednodušší aby konečně pan Banga a jeho melody boys ctili zákon? Místo velkoústých gest stačí podat trestní oznámení a soud rozhodne zda je či nejde o propagaci rasismu.

Ono mimochodem každý dvojí metr každý projev pozitivní diskriminaci jen pikládá pod kotlem vzteku. Nesmysly prostě pod nablýskaná hesla o toleranci a humanitě jen devalvují ta hesla a vzbuzuje ostražitost při jejich každém příštím použití.

4 1
možnosti
VS

Vazeny autore, blb zustane blbem (klasifikace iq z medicinskeho hlediska) bez ohledu na barvu pleti. O existenci Ortelu jsem nemel ani tuseni dokud podobni jako pseudozpevak Banga nezacal svoji frustraci prezentovat tak jak to prezentuje. Texty jsem si poslechl a nic rasistickeho, xenofobniho apod. jsem tam neslysel. Ale asi mam spatne texty. A pokud Vy nebo jini tvrdite, ze Ortel je neonacisticka kapela s neonacistickymi texty jste povinen podat trestni oznameni. Pokud ne, mate sice pravo na svuj nazor, ale to Ortel take.

11 2
možnosti
PR

Sloužil jsem jako voják z povolání u 4. průzkumného praporu[1994-2003], který patřil pod 4. Brigádu Rychlého Nasazení a tento vojenský útvarměl v oficiálním znaku umrlčí lebku. Podobné lebky se kříženými hnáty mají veznaku i některé vojenské složky naší spřátelené US army. Prakticky stejné křížejako nosí Tomáš Ortel na krku, má ve znaku současný německý Bundeswehr. Takže pokud to shrneme, tak je podle RadkaBangy celé NATO nacistickou organizací. Nevím, jakou školu pan Banga vychodil,ale asi byla pomocná a zaměřená proti našim spojencům.

16 2
možnosti
Foto

Naši národní buditelé, Dobrovský, Palacký, byli přece ... nacisté! No a co?? ;-D

6 2
možnosti
JK

Ty to už máš taky trochu popletený! ;-D

0 0
možnosti
MP

Jak tohle může mít karmu 47.41, když velká většina komentářů s autorem nesouhlasí ??? 8-o

5 2
možnosti
Foto

44.000 čtenářů tohoto blogu

0 0
možnosti
MZ

Vážený pane Paták,

ač odmitam banovani a ač vždy respektuji názor, měl by být Váš článek stazen do osobních. A to z důvodu,ze osocujete člověka a obvinujete z něčeho, co je pouze Vašim názorem, nikoliv pravdou,za kterou Vas názor vydavatele. Tedy, pan Ortel není nacista,ani neonacista, máme právní stát a presumci neviny. Je to pouze Vás názor. A i když s ním částečně souhlasím,ze minimálně se k nacismu v mládí klonil, není mu dnes nic dokázáno. Za druhé, proč by se měl jakýkoliv politik vyjadřovat k s prominutim takove blbosti? Společnost zde nacistická není, nejsme Německo v roce 34. Vše o čem pisete Vy a ostatní (tedy i já) jsou jen domnenky. A dle mého by bylo lepší, kdybychom nezakazovali propagaci nacismu, stejně tak jak nezakazujeme propagaci komunismu. Pan Ortel by poté mohl beztrestně nosit nacisticke symboly. A my bychom ho poté mohli společensky odsoudit. Příznivců by více neměl (ti z řady neonacku mu věrní zůstanou) a ti ostatní třeba pochopí. A nebo se zjistí,ze pan Ortel opravdu nacek není. A pak by byl čas na Vaši omluvu. Jen podotýkám, já nacismus a fašismus odsuzují, ale raději mám "nepřítele" vyprofilovaneho, než skrytého, bo skrytý nepřítel..

S pozdravem

MZ

12 2
možnosti
MT

Kdo seje vitr sklizi bouri!

1 0
možnosti
RM

Má-li Ortel texty podněcující násilí či nenávist k jednotlivci či skupině lidí, tak je to záležitost Policie ČR. Pokud někdo panu Bangovi vyhrožoval násilím apod. tak je to záležitost Policie ČR.

Slavík je soutěž popularity a tam dostala skupina Ortel cenu, na tričkách měli lebku a zkřížené hnáty - no a co? Mne osobně to nechává zcela chladným, ale já pravda nedokážu zanotovat jedinou píseň skupiny Ortel.

Dokáže mi někdo vysvětlit proč by se politici, notabene prezident měli zabývat něčím co vyplynulo z nějaké komereční soutěže Český slavík? I kdyby hlasovalo 200000 lidí - což si myslím, že nehlasovalo - tak je to pořád jen 0,02% populace. A že se mezi "poštěká" aktivní rom a aktivní ultrapravičák? Tím se má zabývat politik? Nebudou náhodou nakonec všichni volat prezidenta i ke kdejaké hospodské "fackovačce"? Politici mají snad lepší věci na práci, ne? ( :)))) )

17 1
možnosti

J13a31n 83Š52p82a78t66n51ý

2. 12. 2016 11:32

presne, politici se totiž spravne zabyvaji jen nekomerčními vecmi ... jako je napr nas spravny vztah k cine .... když k tomu prictu názor, ze kde není trestni oznameni, nic se nedeje, tak musim rict, ze jste při patku naramne pobavil ... palec nahoru

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7577x
spolek Podhradí. Zdravotní bratr na JIP, rádoby levicový volič, který nemá koho volit a který by byl rád, aby se tento stav změnil

Seznam rubrik