Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Je to jako Čapkova pohádka o pečení dortu.

4 1
možnosti
LN

A tak třeba už těm Dušínům došlo, že všechno, co se děje ve spojitosti se zmíněným je už skutečně na pováženou a nemíní se zastávat některých, co neustále hlásají tu pravdu a lásku.

2 0
možnosti
JR

J52a83r24a 24R55a19n47k

1. 12. 2016 11:40

Diky za skvele napsany blogR^

7 12
možnosti
Foto

Autor se zmýlil také. Ortel není neonacista, ale můžeme se domnívat, že jím byl, když hrál na neonacistickém setkání a krátce zpíval v neonacistické kapele.

Jeho současnost je jiná.

To, že někdo nadává Bankovi je věc jiná a pokud mu vyhrožuje, je to záležitost pro policii, což se snad už stalo. Banka má také historii, která není vůbec lepší, než Ortelova.

Čili přeme se tu o podporu bývalého neonacisty a bývalým sexuálním zvrhlíkem. Obě jejich aktivity nestály za zlámanou grešli, ale je to historie.

To, že nereagují politici mě mrzí, ale nepřekvapuje, protože nereagují ani tehdy, když někdo z jejich kolegů podvádí, krade apod.

Pak Kreček možná nereaguje, to nevím, ale nereaguje ani jeho šéfová. Otázkou je, zda to jen není tzv. v procesu. Pochybuji, že by danou věc neřešili nebo schvalovali.

5 3
možnosti
MB

M14i64l38a63n 43B26í29l66e81k

1. 12. 2016 18:08

Znáte Baladu o šišce? To by potom museli být sexuálními zvrhlíky i Voskovec s Werichem;-). Ne každá nadsázka a parodie na určitá klišé (pornografická, hiphopová), jakkoli vyjádřená za pomoci explicitních výrazů, znamená sexuální zvrhlost...

2 3
možnosti
Foto

Já vážně k pozvracení, jak se do výběru na titulku dostávají pouze články na toto téma s tím "jediným správným" názorem. Diskuse, což je jinak běžně střet názorů na dané téma se prostě nepřipouští. Já bych vám dal křišťálovou lupu...Rv:-/

16 4
možnosti

J81a87n 28Š92p59a59t90n73ý

2. 12. 2016 11:35

mate dost kratkou pamet ... blogu s opacnym názorem tu je vic nez dost ... a byly taky vepředu ...

2 2
možnosti
OB

Pokud někdo za poslední rok a půl vyjádřil obavu z neřízené masové migrace nebo byl proti multikulturalismu, byl okamžitě označen za nácka, to slovo tihle lidé tak totálně zdiskreditovali, že v současné době pro mne nemá žádnou váhu a teď se ti stejní lidé hrozně diví proč tomu tak je. Dle mne podobnými články urážíte drtivou většinu veřejnosti, pokud by společnost viděla náznaky nebo veřejnou propagaci nacizmu, hodně rychle by se proti tomu postavila, to jsem naprosto klidný.

26 3
možnosti
MB

Zkuste dát konkrétní příklady, kdo, kde a kým tak byl označen. Jinak je vaše rozhořčení opět jenom prázdným výkřikem do tmy.

4 6
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7577x
spolek Podhradí. Zdravotní bratr na JIP, rádoby levicový volič, který nemá koho volit a který by byl rád, aby se tento stav změnil

Seznam rubrik