Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HZ

Takovou demagogii jsem naposledy za Husák.

12 3
možnosti
Foto

Kde je pan Paták, když mně Bangovci budí , při mém spánku, kdy já musím do továrny zatimco budící žijí z dávek?

14 2
možnosti
VS

Odkdy žije Radek Banga z dávek a jak to souvisí s tématem...?

1 0
možnosti
Foto

pán Paták , nemáte ted 14 dnů volno, ? Že bych Vás u sebe ubytoval, živil bych, šatit už ne. A dáme si žití...

A Ten názor změníte během jedné noci.....

9 1
možnosti
LS

Tenhle článek psal fašista, rasista a xenofob. A víte proč? Protože jenom já mám ten správný názor a pravdu. ;-D

Asi takovou hodnotu má tento článek.;-)

23 2
možnosti
JK

Já vidím opravdové zlo úplně jinde. V levicové politice politické korektnosti, pozitivní diskriminace, plíživém nárůstu cenzury, kriminalizace názorů, v elitářství současných opinion makerů a aktivistů, v pohrdání, se kterým nahlížejí a jednají s ostatními lidmi, v jejich neochotě uznat legitimní výsledky demokratické volby atd.

Když si srovnám nějakého neškodného zpěváka s člověkem jako jste vy, mám zcela jasno, kde leží skutečné nebezpečí pro tuto společnost.

47 2
možnosti
Foto

Nemám rád výraz kriminalizace názoru. Nic takového v Česku nevidím

1 1
možnosti
Foto

I vy jste se trochu zmýlil. Tomáš Ortel nenapsal žádnou hymnu pro DSSS. Tahle banda si tu hymnu prostě přivlastnila, podobně jako jiná politička si kdysi chtěla přivlastnit větu Metelesku blesku.

24 1
možnosti
PA

P89e44t86r 15A94g94u11l94á27r

30. 11. 2016 20:35

A já s tím prostě nemohu souhlasit. Romové si u nás našli nový domov a konkrétně bratři Bangové jsou dokladem toho, že když se chce a mají dost sebekázně se něco naučit, přijít do práce včas a trošku zodpovědnosti, mohou mít dobře placenou práci a nikdo jim neusiluje ani o zdraví, majetek ani život. Ať už je Ortel jakýkoliv, letos pro něj hlasovalo stejně lidí jako loni, přibližně 16400. Takže o radikalizaci společnosti nemůže být řeč. Těch 16400 je navíc sotva 2 promile obyvatel. Minulost v "náckovských" kapelách má spousta dnes spořádaných umělců, že? Kdo požene před soud třeba Landu? Nikdo Ortela neznal, dokud na něj Banga neupozornil. Teď už ho znají všichni. Předtím nikdo neznal žádnou jeho písničku nebo text. Za poslední týden se s nějakou seznámila polovina národa. Bangu respektuji jako pozitivní vzor pro mládež. Tím, že ze sbe udělal ublíženého, i když ho tu spousta lidí má ráda, si proti sobě postavil spoustu lidí, kteří by ho jinak měli rádi.

9 2
možnosti
Foto

S tím že Ortel nikdo neznal nemáte pravdu. Jejích Mešita, mimochodem jediná skladba která se dá poslouchat a má myšlenku, je notoricky známá.

5 0
možnosti
LK

L94e11o20š 34K18a76ň96a

30. 11. 2016 20:06

Napsal jste to vlastně za mne. Karma.

3 7
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7577x
spolek Podhradí. Zdravotní bratr na JIP, rádoby levicový volič, který nemá koho volit a který by byl rád, aby se tento stav změnil

Seznam rubrik