Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Autor asi neumí používat internet a nezná rasistické a sprosté texty Radka Bangy.

Nemohu zde citovat text, protože hlavní cenzor na idnes.cz je bratr autora slov, kde se hanobí jiná rasa a znovu by byl příspěvek smazán.

Odkaz na rasistický text:

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/gipsy/zmrde-smack-that-akon-8870

51 1
možnosti
Foto

Tristní apely. V zemi, kde i elity za asistence médií veřejně pobaveně soutěží, kdo vymyslí větší a potupnější nadávku na jakési prase, debila, ožralu, senilního starce, hovado (a dál nepublikovatelné), se nelze moc divit, že obdobný slovník přebere a používá i jiná skupina lidí. Takže kde jste byl celou dobu třeba Vy? A lepší to už asi nebude. Blbě se to hasí.

4 1
možnosti
VB

Vše co jste popsal je vůči tomu člověku pravdivé a trefné. Ještě chybí vlivový agent cizí mocnosti.

1 0
možnosti
DJ

Kdejaký sportovec, který ať už vyhraje či prohraje, dostává úplně stejnou sortu zpráv vyjadřující nenávist, vyhrožující zabitím a tak dále. A nejedná se o rasismus, stejně tak jako se nejedná o rasismus v případě Bangy, přestože v jeho případě lidé slovně napadají i jeho cigánkou etniku. Prostě jsou to zbytečně výkřiky do tmy od lidí, kteří neumějí kontrolovat své emoce, dopadne to tak že nikdo nezemře, žádná genocida se konat nebude, prostě za chvíli to vyšumí a bude zase klid. Taktéž nechápu proč by se Zeman měl nějak Bangy zastávat. Celá tato aférka je absolutně bezvýznamná na to, aby jí řešil prezident, navíc je to poměrně nedávno, co si Banga bral do huby právě i Zemana.

9 1
možnosti
MK

M55i38l10a70n 28K97e27s18l

30. 11. 2016 18:43

Nenašel se žádný významnější politik,který by podpořil vystoupení Banga.Žadný významný ani nevýznamný politik totiž nezjistil, že Ortel udělal něco špatného.Vy máte nějaký názor a všichni,co jej s vámi nesdílejí jsou špatní.

25 3
možnosti
SJ

Karle Patáku, jste obyčejný neomarxistický fašoun, který tu snaží pomocí hanobících a nesmyslných nálepek společensky znemožnit T. Ortela.

Jedním z bezpečných poznávacích znaků nemarxistíckým fašounů je právě používání termínů jako neofašismus, xenofobie, rasismus pro jednání těch, kteří se ohrazují proti národně-likvidační ideologii multikulturalismu a podobným klonům kulturního marxismu.

28 3
možnosti
SJ

Opravdové zlo jste VY, vy a podobní. Lucie Provazníková vás vystihla na svém blogu o "Ortelu českého národa" naprosto dokonale. LUCIEPROVAZNIKOVA.BLOG.IDNES.CZ|OD IDNES.CZ

Nic víc, nic míň...

37 3
možnosti
RC

a nepovidejte, a cimpak se autor provinil? Ze neni politicky korektni a nazyva veci pravymi jmeny? A neni to to, ceho se fanousci Ortela dozaduji - nebyt politicky korektni a nazyvat veci pravymi jmeny? Chtelo by to trochu konzistence, pokud vite, co to je.....

1 17
možnosti
DH

D58a74v85i62d 56H65o34l56e72c

30. 11. 2016 17:58

texty Ortelu je slabý odvar k textům písní Bangy.To jsou vyložené sprosťárny a prasečiny a to nikomu nevadí?

40 2
možnosti
Foto

Až na hodnocení Ortelu souhlas. Hodnotit Ortel nemohu neboť mě nezajímají, neznám ani jejich texty ani jejich aktivity.

0 3
možnosti

Tak proč se k tomu vyjadřujete?

6 1
možnosti
RC

Politici nehodlaji vstupovat rok pred volbami na tenky led.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7577x
spolek Podhradí. Zdravotní bratr na JIP, rádoby levicový volič, který nemá koho volit a který by byl rád, aby se tento stav změnil

Seznam rubrik