Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mereno vasim metrem je Pepa Vojtek sexista, alkoholik a nasilnik. Aspon takova byla hudba, kterou tvoril v minulosti. Ortel nacisticky neni - kdyby byl, tak uz je davno zakazi - ostatne se o to neustale snazi. Je to uplne obycejny podprumerny pop, ostatne jako tvorba ostatnich "medailistu" ve Slavikovi. Jsem rad, ze stale jeste ziji ve spolecnosti, kde maji i lide jako Ortel moznost svobodne vyjadrit svuj nazor, at je sebeblbejsi.

8 3
možnosti
JR

J62a38n 97R65á22ž

30. 11. 2016 16:14

Prospěšnější pro všeobecnou diskuzi proč získávají popularitu názory Ortela,by bylo diskutovat o příčinách proč narůstají dympatie k radikálům, než o tom jestli je lebka symbolem českých legií nebo SS. Proč je tolik diskuzních příspěvků sympatizujících s tim, co Ortel představuje je faleko důležitější než to, že nějaký frontmen neúspěšné kapely pískal, když konkurenční skupina udpela v okrajové soutěži.

3 2
možnosti
JD

J36a27n 52D11o94m50e63k

30. 11. 2016 16:12

Skutecne za nas vsechny se cikan choval jak ... neslusne. Mozna by jste chtel byt jako banga, ja rozhodne ne. Nechci podporovat etnikum ktere nas pracujici stoji miliardy rocne. Vlastenci jsou v nasi spolecnosti urcite vice potreba nez cikani!

6 3
možnosti
Foto

Za to, že podporujete cikány nemůže Banga, ale pravděpodobně ti, které jste si zvolil.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 1
možnosti
RC

no to je dokazuje, ze nejsou uplne blbi a delaji symboliku tak, aby meli protiargument.

Kazdopadne lebka s hnatama, templarsky kriz, 88 (v nazvu predchozi kapely toho pana, co ho kde kdo adoruje kvuli "vlastenectvi"), styl oblekani,.... co je v pruniku? Z by neonacismus?

1 7
možnosti
Foto

R^:-)R^ ... karma je sice takové to nehmatatelné a neuchopitelné cosi, za které si nic nekoupíte, a dá se s ní různě šermovat, přesto vám ji posílám - snad to neurazí;-)R^

3 6
možnosti
OB

Píšete „Tomáš Hnídek, alias Ortel, samozřejmě neonacista je“ Co já vím tak je nacismus v ČR zakázaný, pokud pro svá tvrzení máte důkazy, tak běžte podat trestní oznámení, pokud je nemáte, jste lhář a demagog ! Z lidí jako jste Vy je mi na zvracení, přesně takový lidé mi za minulého režimu zavraždili dědu, protože „samozřejmě věděli (bez jakéhokoliv důkazu), že je nepřítel režimu“ Já mám mnohem větší strach z demagogů jako jste Vy, kteří bez důkazů a soudu vynášejí rozsudky, než z nějakého zpěváka, který ve slavíkovi získá 20.500 hlasů což je 0,2 % populace.

42 6
možnosti
ZB

Je někdo kdo sepsal text hymny pro Dělnickou stranu,která byla soudně zakázána pro podporu nacismu,neonacista? Na to si odpovězte sám.Je Vandas,předseda "nové dělnické strany",dnes DSSS neonacista? Jsou lidé,kteří vyhrožují za utok na svou "kulturní modlu" plynovou komorou neonacisté?

6 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7577x
spolek Podhradí. Zdravotní bratr na JIP, rádoby levicový volič, který nemá koho volit a který by byl rád, aby se tento stav změnil

Seznam rubrik