Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... na co by všeci ti pohlaváři a státní správa, co ste zmínil, měli vlastně reagovat když se ten Radek Banga "jen" trochu zmýlil ?

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
ZB

Karma.Velmi dobře napsáno.I Hitler začínal někde na 2 procentech a byl všem k smíchu.Skupinu,která podle některých není "náckovská" obhajují lidé,kteří nemají problém,zatím jen slovně,někoho posílat do plynu....to určitě nebudou náckové,ale pouze "vlastenci".

5 8
možnosti
ZS

Ačkoli je skupina Ortel pod drobnohledem všech možných aktivistů, nepodařilo se jí prokázat žádný trestný čin, ať už se jedná o "hanobení", "podněcování" nebo cokoli jiného. Nemusí se nám líbit jejich "hudba", nemusíme s nimi souhlasit, ale není žádný důvod k tomu, aby se k jejich ocenění museli vyjadřovat ústavní činitelé.

Zbytek je o obyčejné lidské slušnosti, která chybí oběma stranám - jak nadávky vůči p. Bangovi, tak obdobné nadávky z druhého tábora těm, kdo se opovážili při předávání stříbrného slavíka zatleskat.

65 1
možnosti
JC

Tak dlouho nám říkali, že jsme rasisté, až jsme se nimi stali. Tak co se divíme. Pokud dítěti budete říkat, že roste pro šibenici, stane se z něj darebák. To ví každý, kdo někdy vychovával. No a platí to i pro dospělé.

5 1
možnosti
Foto

P38a83v57e21l 48H19o57l28u50b

30. 11. 2016 11:01

Přesně tak, karma... R^

8 5
možnosti
JR

J16a13n 26R43y53c97h34t85á90ř

30. 11. 2016 10:46

Nevidím důvod, proč by se politici včetně prezidenta měli zajímat o kdejaký zábavní pořad. Pokud si rádoby humanističtí umělci chtějí z každého zábavního pořadu dělat politickou a nebo morální agitku, kterou v celé své kráse předvedl pan Kraus ve svém pořadu a nyní Banga, tak nechť je zruší. Na debaty politického rázu, se mohu koukat v pořadech pro toto určených. V případě Bangy použiji slova z písně páně Krylova . . . . na rohu ulice vrah o morálce káže . . .

35 4
možnosti
ZB

Banga je nacista?Jen sprosták,který píše texty,které se jeho mladým posluchačum líbí...

1 0
možnosti
BD

Již zde zaznělo a souhlas: kvůli dvěma nehraným se tu rozohňovat nemá smysl. Pro Ortel hlasovali skalňáci a pro Bangu podle počtu hlasů jen rodina. A že se zkusí, a evidentně úspěšně, na skorovítězi zviditelnit skoroposlední je jen v tomhle byznysu jen pochopitelné. No a pak se toho chytí pár podobných a vytřískají z toho fotky a jméno na serverech a novinách.

15 1
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7577x
spolek Podhradí. Zdravotní bratr na JIP, rádoby levicový volič, který nemá koho volit a který by byl rád, aby se tento stav změnil

Seznam rubrik