Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé je, že se celá událost zrovna odehrála v době, kdy vše naznačovalo tomu, že se schyluje k líbánkám Putina s Trumpem, alespoň co se Sýrie týče.

3 0
možnosti
Foto

Hop na špek.. ale můžete si za to sám, skáčete rád a radostně.

4 0
možnosti
KP

Tady je jeden z odkazů vyvracející různé varianty toho ''jak to bylo'', které různě vhazuje do éteru ruská propaganda: https://www.bellingcat.com/news/mena/2017/04/05/khan-sheikhoun-chemical-attack-evidence-far/

1 3
možnosti
Foto

Jasně... jste jak malej

1 0
možnosti
ŘK

Pokud se nepletu, tak se regulérní syrské armádě (Asadovi) podporované ruskou armádou (Putinem) v oblasti momentálně daří proti islámskému státu, rebelům, umírněné opozici či proti komu to vlastně bojují. A můžete někdo prosím říct jediný důvod, proč by měl Asad nebo Putin riskovat vše momentálně dosažené a nasazovat chemické zbraně jako Sarin do strategicky celkem bezvýznamné oblasti s civilním obyvatelstvem a zrovna v době, kdy už Amerika tak moc netrvá na odstranění Asada a Putin by si tímto krokem rovnou podepsal sankce i na dovoz balené pitné vody?

20 0
možnosti
Foto

Ruských přehmatů bylo v Sýrii už víc. Tento strašný incident by měla řešit nestranná instituce pod vedením OSN!

1 5
možnosti
JK

;-D OSN ? Ta nic nevyřeší už přes 50 let. Leda tak vydá rezoluci, která je oběma stranám pro srandu králíkům.

9 0
možnosti
OJ

První obětí jakéhokoli konfliktu je PRAVDA. Autor dělá, jako by ji znal, ale neví nic. Normálně se tomu říká neověřená zpráva. Reálně to je čistá propaganda. Ten, kdo nechce oddělovat fakta od domněnek, se snižuje na úroveň politického propagandisty. Fakta: umřeli lidé, byl nálet. Příčina smrti už tak jasná není, nejdříve to byl chlór (ten pozná i malé dítě podle barvy), nyní to je sarin. To je podezřelé. Ale o tom, v jaké souvislosti je nálet s výskytem chemie, to jsou čisté spekulace. Samozřejmě, že se to dá dokonale zjistit, ale dá se to také výborně nafixlovat. A to je třeba vzít v úvahu! Ale to ne, to bychom chtěli od těch propagandistických mašinérií něco, co je jim z duše protivné- pravdu. Hloupé je, když na tuto propagandu naskakují lidé, jako je autor blogu.

32 2
možnosti
OJ

Navíc: při vyšetřování každého zločinu je třeba objasnit pohnutky. To, že by to Asadovi neprospělo, je jasné, ale proto se to dělá (pozor! domněnka!). Také jsem četl před několika dny vyjádření Trumpa, že nebude trvat na odstranění Asada, kterého je třeba brát jako normální stranu konfliktu. A hele! Po několika dnech tu máme neospravedlnitelný útok chemickými zbraněmi, který je připsán Asadovi. Asad je jistě diktátor, ale padlý na hlavu? Tohle smrdí!

10 1
možnosti
MN

valka nic dobreho neprinasi --- Syrské město Manbidž je více než dva měsíce centrem bojů mezi teroristy ISIS a koalicí, která má podporu Spojených států. 19. července provedla americká letadla nálet na vesnici Tokkhar poblíž strategicky významného města Manbidž, při kterém zemřelo podle britské kontrolní společnosti Airwars nejméně 74 civilistů, reálný počet obětí může být mnohem větší. ....

0 0
možnosti
KS

Jen hlupák věří že útočil Asad chemikáliemi. Trefil jen to svinstvo který mají uskladněný ti umírnění opozičníci. Kdo s čím zachází tím taky schází. Staré pořekadlo ale pravdivé. Prostě opozice se samopaly je nepřítel státu. Opozičník u voleb je demokratický člen společnosti.

14 1
možnosti
Foto

Neexistuje žádný důkaz, že šlo o útok Asada provedený chemickými zbraněmi. A každý rozumný člověk chápe, že je nesmysl z toho Asada a Rusy podezřívat, protože by jim to nikterak nepomohlo - neměli důvod to dělat a jen by jim to uškodilo.

Buďto tedy jde o 1) nehodu (chemické zbraně byly v bombardovaném skladu zbraní opozice), 2) o úmyslné použití zbraní proti vlastním za účelem manipuace světového veřejného mínění či 3) Úplně o lež a fake news.

31 2
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7577x
spolek Podhradí. Zdravotní bratr na JIP, rádoby levicový volič, který nemá koho volit a který by byl rád, aby se tento stav změnil

Seznam rubrik